http://pdp.rs.ba/novi-saziv-go-pdp-prijedor/

У Приједору је вечерас одржан Сабор Партије демократског прогреса /ПДП/ на којем је изабран носи сазив Градског одбора ове странке од 45 нових чланова.

Члан радне групе за спровођење сабора у Градском одбору ПДП-а у Приједору Далибор Грабеж рекао је да ће нови Градски одбор имати 59 чланова када буду изабрани и представници организације младих и жена.

„Потпуно смо свјесни капацитета који имамо у Приједору и да већ неколико изборних циклуса освајамо око 2.000 гласова. Овим путем смо жељели да освјежимо своје редове, јер нам је у наредном периоду циљ да дођемо до што више људи и да понудимо наш програм, а то је програм обнове Републике Српске који смо недавно усвојили и да се тако што боље припремимо за наредне изборе“, рекао је Грабеж.

Он је додао да ће на првој наредној сједници бити изабрани предсједник, три замјеника, секретар и чланови Предсједништва Градског о дбора ПДП-а Приједор.

Вечерашњем сабору у Приједору присуствовао је и предсједник радне групе за реорганизацију градског одбора ПДП-а у Приједору Мирослав Брчкало који је новинарима изјавио да је ова активност спровођење у дјело одлуке страначких органа о реорганизацији четири веома важна градска одбора и то у Приједору, Добоју, Бањалуци и Зворнику.

Brčkalo

ПРИЈЕДОР, 22. ОКТОБРА /СРНА/ – Вечерашњем сабору у Приједору присуствовао је и предсједник радне групе за реорганизацију градског одбора ПДП-а у Приједору Мирослав Брчкало који је новинарима изјавио да је ова активност спровођење у дјело одлуке страначких органа о реорганизацији четири веома важна градска одбора и то у Приједору, Добоју, Бањалуци и Зворнику.

Он је додао да се ПДП у свом политичком програму фокусирао на економију, јавна предузећа, демографију и борбу против криминала и корупције.

Повезане вијести:

ПДП РС