http://pdp.rs.ba/nedopustivo-dodikovo-vrije-ane/

ПДП сматра да је срамотно и недопустиво понашање Милорада Додика, који је на заједничкој прес конференцији са премијером Србије Александром Вучићем у Београду поново вријеђао и нападао своје политичке противнике.

Овакво понашање предсједника Додика је злоупотреба састанка са премијером Србије, као и злоупотреба институција Републике Српске и Србије.

ПДП најоштрије осуђује опасан и непримјерен наступ предсједника Додика, који је још једном показао да није у стању да представља јединство свих у Републици Српској. Додик је наставио да дијели народ на оне које воли – јер слијепо слиједе његову политику и на оне које мрзи – јер показују критички однос према његовом раду.

Иако су овакви Додикови ставови уобичајена појава, ПДП је изненађен што на Додиков непримјерен наступ није реаговао премијер Вучић, јер се све дешавало у  његовом присуству, у згради Владе Србије.

Сматрамо да није исправно да предсједник Српске, у присуству премијера Србије, грубо вријеђа и оптужује друге представнике српског народа, који такође обављају високе функције, те се надамо да се такве ствари више неће дешавати.

Повезане вијести: