http://pdp.rs.ba/nastavak-humnanitarnih-akcija-pdp-prijedor/

Активисти Савјета младих ПДП Приједор су данас обрадовали мјештане насеља Љубија у околини Приједора још једном акцијом подјеле пакета помоћи за најугроженије становнике ове мјесне заједнице.

На приједлог младих активиста из овог мјеста покренуто је неколико везаних активности које за циљ имају олакшање услова живота становницима Љубије дијељењем најосновнијих животних намирница. Данас су подијелили пакете у којима се налазе храна, хигијенски препарати као и слаткиши и поклони за дјецу за три угрожене породице.

„Ово је друга посјета Љубији у кратком периоду и сваки пут се, на жалост, вратимо са више молби за помоћ него што смо у стању да одговоримо. Прошлих година смо долазили овдје и сваки пут нам се мјештани обрадују а нама је у исто вријеме драго кад наши скромни поклони обрадују грађане, али и криво што је људима уопште потребна помоћ.“ рекао је Младен Кулунџија, предсједник Савјета младих ПДП Приједор.

Наводи да је ово само наставак и никако крај активности ПДП Приједор и младих активиста те да ће у наредном периоду, уз сарадњу приватних донација и руководства ПДП-а наставити сличне активности широм приједорске регије.

 

Повезане вијести:

Информативна служба ПДП