http://pdp.rs.ba/napadi-milorada-dodika-skretanje-paznje-sa-afere-predstavnistva-u-izraelu/


Партија демократског прогреса осуђује нецивилизоване нападе предсједника Републике Српске Милорада Додика на министра иностраних послова БиХ Игора Црнатка.

Функционери Партије демократског прогреса, међу којима је и потпредсједник ПДП и министар иностраних послова БиХ Игор Црнадак, посљедњих 15-ак дана инсистирају да добију одговор на питање на чији рачун иду паре намијењене контроверзном представништву Републике Српске у Израелу. Инсистирамо да сазнамо истину о новцу који је исплаћен из буџета Републике Српске и јасно је да само зато постајемо мета напада примитивних напада Милорада Додика.

Подсјећамо јавност да рок за одговоре на врло једноставна, али за власт Републике Српске очигледно неугодна питања која је посланички клуб ПДП у Народној скупштини Републике Српске поставио Влади истиче данас. И да је сасвим очигледно да у недостатку конкретних одговора бомбастични напади у јавности представљају најбрже скретање пажње.

Поручујемо јавности да нећемо одустати док не докажемо истину и не добијемо комплетан одговор Владе Републике Српске у вези са представништвом Републике Српске у Израелу.

Повезане вијести:

ПДП