http://pdp.rs.ba/najave/

Најаве састанака, сусрета и гостовања функционера ПДП-а.

Црнадак на сесији Свјетског економског форума (WЕF) у Давосу

Министар иностраних послова БиХ Игор Црнадак учествоваће на сесији посвећеној Западном Балкану у оквиру Свјетског економског форума (WЕF) у Давосу Министар иностраних послова Босне и Херцеговине Игор Црнадак ће учествовати на посебној сесији под називом “Убрзање дугоро

Црнадак на церемонији полагања вијенаца поводом прославе Дана Републике Српске

Министар иностраних послова Босне и Херцеговине Игор Црнадак предводиће 08. јануара 2018. године делегацију представника Републике Српске у Савјету министара Босне и Херцеговине на церемонији полагања вијенаца, а поводом прославе 9. јануара, Дана Републике Српске.

  • Народна скупштинa Републике Српске

Црнадак на састанку Министарског савјета ОЕБС-а

Министар иностраних послова БиХ Игор Црнадак учествоваће сутра и у петак, 8. децембра, у Бечу на састанку Министарског савјета ОЕБС-а, на позив предсједавајућег ОЕБС-а Себастијана Курца. Црнадак ће сутра присуствовати отварању састанка, када ће се учесницима обратити Курц,

Перица Бундало гостује у Апострофу на АТВБЛ у 20:00

Генерални секретар ПДП-а Перица Бундало гостује у емисији Апостроф у петак у 20:00 на теме: 22 године Дејтона/како позиционо-опозиционе односе у Српској вратити у нормалу? Доживотна казна затвора за генерала Младића—какве су рефлексије пресуде? 22 године Дејтона- хоће ли бих п

  • Партија демократског прогреса

Бореновић у посјети Епархији пакрачко-славонској

Предсједник Партије демократског прогреса Бранислав Бореновић и члан Предсједништва ПДП-а Милан Ђукић посјетиће сутра (сриједа, 22.11. 2017. године) Епископију пакрачко-славонску, гдје ће разговарати са Његовим Преосвештенством владиком пакрачко-славонским господином Јован

  • Епархија Пакрачко-Славнска

Иванић у Атини на конференцији „Хуманитарни изазови европско-медитеранског пријатељства“

Члан Предсједништва БиХ из Републике Српске Младен Иванић отпутоваће данас у Атину, гдје учествује на дводневној конференцији „Хуманитарни изазови европско-медитеранског пријатељства – 13. сусрет на високом нивоу“. На конференцији ће бити ријечи о проблемима са к

Црнадак у емисији „ПУЛС“ на РТВ БН

Игор Црнадак, министар иностраних послова БиХ и потпредсједник ПДП-а гостује у емисији ПУЛС на РТВБН вечерас, 16.11.2017. у 20:50. Емисија у којој гости из свијета политике, економије, друштва, отворено говоре о горућим проблемима, износе своје ставове и често сучељавају мишљења.

  • РТВ БН

Бореновић гост емисије „ПУЛС“ на РТВБН

Бранислав Бореновић, предсједник ПДП-а отворено говори о горућим проблемима, износи своје ставове и  мишљења. Једина емисија политичког карактера у којој гости уживо одговарају на телефонска укључења и питања гледалаца.  

  • РТВ БН

Црнадак на Медитеранској конференцији ОЕБС-а

Министар иностраних послова БиХ Игор Црнадак учестоваће на дводневној Медитеранској конференцији ОЕБС-а на којој ће једна од тема бити велика кретања миграната и избјеглица на подручју Медитерана.

  • Палермо

Црнадак на обиљежавању девет година постојања Српске напредне странке

Потпредсједник Партије демократског прогреса и предсједник Градског одбора Бањалука Игор Црнадак ће данас, 21.10.2017. године, присуствовати обиљежавању девет година постојања Српске напредне странке.

  • Ташмајдан

Иванић у „Дан Уживо“ на Н1

Изјаву члана Предсједништва Босне и Херцеговине Бакира Изетбеговића како је његов отац Алија Изетбеговић, први предсједник РБиХ, пред смрт „оставио Босну у аманет Ердогану“, прокоментарисао је за Н1 његов колега, члан државног Предсједништва Младен Иванић. „Таква

Црнадак на конференцији о потписивању СПП

Министар иностраних послова БиХ Игор Црнадак учествоваће на дводневној конференцији „Десета годишњица потписивања Споразума о стабилизацији и придруживању – будућност европских интеграција Црне Горе“, која ће бити одржана у Подгорици и Тивту.

Црнадак у Ватикану

Министар иностраних послова БиХ Игор Црнадак у посјети Ватикану, гдје ће се састати са поглаваром Римокатоличке цркве папом Фрањом.

Црнадак у посјети Бразилу

Министар иностраних послова БиХ Игор Црнадак ће боравити у званичној посјети Бразилу, гдје ће разговарати са министром иностраних послова Алојсиом Нунес Фереиром и другим високим званичницима те земље.

Иванић домаћин кинеској Народној консултативној конференцији

У 16.00 часова члан Предсједништва БиХ из Републике Српске Младен Иванић организоваће пријем за Делегацију кинеске Народне политичке консултативне конференције коју предводи Ма Пеихуа а која борави у БиХ.

Сусрет Бореновић Меркел

Председник Партије демократског прогреса Бранислав Бореновић добио је позив да присуствује предизборном скупу Хришћанско – демократске уније (ЦДУ) Немачке на чијем је челу актуелна немачка канцеларка Ангела Меркел.