http://pdp.rs.ba/mo-pdp-a-starchevitsa-organizovao-aktsij/

Предсједник Градског одбора Бања Лука и носилац листе ПДП-а Зоран Талић, са својим колегама са листе Новаком Петровићем, предсједником Мјесног одбора Старцевица и Милком Аћић, предсјеницом Форума жена Мјесног одбора Старчевица, заједничком су акцијом са грађанима средили дјечије игралиште изнад топлане на Старчевици. Поред постављених нових клупа, очишћено је комплетно игралиште.

Носилац листе Зоран Талић подсјетио је грађане Старчевице да им владајућа коалиција на челу са СНСД-ом задњих 12 година обећава изградњу вртића и школе, а добили су само пасарелу у вриједности од 2 милиона и 200 хиљада КМ.

Зоран Талић је констатовао да се са тим новцем могао ријешити проблем недостатка вртића, школе и дјечијих игралишта на Старчевици, те обећао да ће након 2. октобра, заједно са својим колегама из Савеза за промјене, одлучно ући у рјесавање наведених проблема.

Предсједник Мјесног одбора Старчевица Новак Петровић констатовао је да је данашњом акцијом ПДП показао да се са мало средстава и хуманости може учинити велико дјело за наше малишане и на тај начин их учинити срећнима и то за свега 24 сата, колико им је било потребно за санацију дјецијег игралиста.
Предсједница Форума жена МО Старчевица Милка Аћић подсјетила је грађане на наставак активизма ПДП-а у граду Бањалука:

„Након бескомпромисне и успјешне борбе на челу са Зораном Талићем за очување дјецијег игалишта у Борику, данас настављамо са бригом за наше малишане, а на начин да смо им поставили нове клупе, очистили и уредили приступне путеве на дјечијем игралишту на Старцевици“.

Милка Аћић је апеловала и на остале политичке субјекте да се укључе у овакву врсту активизма и тиме допринесу стварању љепше Бањалуке.

starcevica-1starcevica-2starcevica-3starcevica-5starcevica-6

ПДП