http://pdp.rs.ba/lideri-mladi-pdp-u-izletistu-kod-banjaluke/

У излетишту Дубока код Бањалуке, у опуштеној атмосфери, уз чорбу и пиво, протекао је радни састанак Савјета младих те партије. Уочи седмог Сабора ПДП-а Бањалука, са омладином су се дружили и партијски лидери.

Потпредсједник странке самоувјерено поручује – желимо да се вратимо на своје најбоље резултате, које смо имали одмах након оснивања.

“Имаћемо крајем јуна сабор, избор новог градског одбора. Идемо на принцип да за свако бирачко мјесто буде задужена једна особа. Дакле, правимо малих 265 одбора, 265 мини-одбора и један значајан број тих одбора, најмање 30 одсто, водиће млади”, каже Игор Црнадак, потпредсједник ПДП-а.

Предсједник странке Бранислав Бореновић је такође био у Дубокој, али иако видно расположен није био расположен за изјаве. Ту је био и једини одборник Партије демократског прогреса у бањалучкој градској скупштини.

“Желимо апсолутно да подмладимо екипу и ово све што видите иза је управо доказ да ћемо то у наредном периоду учинити. То је број један. Под број два креирање нове политике за Бањалуку и политике која ће много инволвирати права, обавезе и дужности младих људи”, појашњава Драшко Станивуковић истиче – морамо битно да подмладимо тим.

Крајем јуна, ПДП организује свој седми Сабор у највећем граду Српске. На том скупу планирају да именују нови Градски одбор, али и његово руководство, јер су ПДП-овци без лидера у Бањалуци од изласка Зорана Талића из странке.

 

Повезане вијести:

ПДП РС