http://pdp.rs.ba/kotor-varosh-odluchio-snsd-ide-u-proshlos/

Импресиван вечерашњи скуп пред више од 2000 грађана у Котор Варошу показао је да су ПДП, СДС и друге странке Савеза за промјене спремне за побједу!

Лидери и високи функционери ових партија поручили су са скупа да су спремни да 2. октобра преузуму одговорност за вођење општина и градова у Републици Српској и да су сигурни да је народ то већ препознао.

ПДП и странке Савеза за промјене поручили су са сјајног скупа да ће наставити досљедну борбу против корупције и криминала и да ће радити на економском развоју Српске у којој нема мјеста за манипуланте.

ПДП-ов кандидат испред Савеза за промјене за начелника Котор Вароша Зденко Сакан, који је на трибини дочекан огромним овацијама, поручио је да ће његова врата, као начелника општине, бити увијек отворена за све грађане.

„Грађани су залужили боље услове живота, бољз инфраструктуру и више радних мјеста“, рекао је Сакан.

Лидер ПДП Бранислав Бореновић поручио је да је Котор Варош бастион ПДП и Савеза за промјене и најбољи примјер како се граде здрави односи унутар Српске.

„Хоћемо да Котор Варош у наредне четири године буде најјача општина по животном стандарду, не само у Републици Српској него и у БиХ“, рекао је Бореновић.

Скупу су присуствовали предсједник ПДП Бранислав Бореновић, почасни предсједник ПДП Младен Иванић, лидер СДС Младен Босић, потпредсједник СДС Огњен Тадић, министар безбједности БиХ Драган Мектић и замјеник предсједника НДП Крсто Јандрић.

Најновије

НовостиИзјавеВидео

Претходно