http://pdp.rs.ba/konventsija-saveza-za-promjene-u-dvora/

Препуна доврана „Обилићево“

У препуној бањалучкој дворани „Обилићево“ вечерас је одржана Конвенција Савеза за промјене са које је поручено да је грађанима Бањалуке доста неостварених обећања владајућих. Конвенцији су присуствовали лидери свих странака Савеза за промјене који су рекли да ће Бањалучани 2. октобра бирати између „планова и кланова“.

„Бања Лука је одлучила“

Предсједник Партије демократског прогреса Бранислав Бореновић је поручио да је Бањалука та која ће се 2. октобра питати ко ће побиједити.

„Бањалука је одлучила – побиједиће Драган Чавић! Ово је испит зрелости и будућности Бањалуке. Ово је ДА Бањалуци и животу и НЕ мафији“, рекао је Бореновић.

Српски члан Предсједништва БиХ и почасни предсједник ПДП-а, Младен Иванић рекао је да је прије двије године био у позицији Драгана Чавића и да је побиједио. Увјерен је у побједу кандидата СзП за градоначелника Бањалуке Драгана Чавића.

„Једно је сигурно: Чавић неће гасити радна мјеста, он ће их отварати“, поручио је Иванић.

„Крећемо побједнички“

Драган Чавић, кандидат СзП за градоначелника Бањалуке рекао је да је циљ ове Конвенције да покаже како Савез у кампању улази побједнички.

„Од 2. октобра долазе велике промјене за Бања Луку, а затим и за Републику Српску“, рекао је Чавић и нагласио да је његов основни приоритет да омогући 1000 новозапослених у Бањалуци сваке године и на тај начин спријечи одлив младих потенцијала.

На Конвенцији су представљене кандидатске листе Странака СзП, а грађанима су се обратили носилац листе Партије демократског прогреса Зоран Талић, Српске демократске странке Предраг Вулин и Народног демократског покрета Драган Талић.

Поред Бореновића и Иванића, Конвенцији је присуствовао и министар иностраних послова БиХ и потпредсједник ПДП-а, Игор Црнадак.

Повезане вијести:

ПДП