http://pdp.rs.ba/jeftina-propaganda-snsd-iz-straha-od-o/

Очигледно је, по броју рафалних напада у медијима на политичке неистомишљенике, да се СНСД, као владајућа странка, не бави побољшањем катастрофалног економског стања у Републици Српској већ искључиво извртањем изјава функционера Савеза за промјене.

Одговорно тврдимо да је све што функционери ПДП на нивоу БиХ раде и говоре у складу са уставом и искључиво у интересу Републике Српске и да су СНСД-ова свакодневна јефтина тумачења неспорно медијски спинови и добро проучена пропаганда проистекла из страха од одговорности за криминал и корупцију.

Подсјећамо да прича о улози кантона, заједничких институција и Републике Српске у оквиру механизма координације није нова, него датира из октобра 2013. године када је СНСД био у власти у БиХ, што је потврђено и одлуком Народне скупштине РС, с тим што се овим механизмом координације успјело дефинисати да се одлуке доносе консензусом, у складу са уставним овлаштењима датог нивоа власти.

Према томе, представници СНСД, умјесто што дежурате поред ТВ пријемника и лажете јавност, злоупотребљавајући имена својих функционера који су често и сами изненађени када им се име појави у саопштењу, радите нешто да обезбиједите и повећате плате и пензије у Републици Српској и покренете привреду. Грађани ће вам бити захвални, а тада неће бити потребе да се бавите издајничким етикетирањем Савеза за промјене.

Повезане вијести: