http://pdp.rs.ba/javna-tribina-u-mjesnoj-zajednitsi-don/

Преко 600 грађана из мјесних заједница Кола и Доња Кола присуствовало је јавној трибини ПДП-а одржаној у свадбеном салону „Оаза“. Грађанима су се обратили предсједник ПДП-а Бранислав Бореновић, почасни предсједник ПДП-а Младен Иванић, предсједник Градског одбора ПДП-а Бањалука и носилац листе за одборнике Зоран Талић, те домаћини трибине и кандидати за одборнике Жељко Рачић и Новак Ђукић.

„Ми смо на одличном путу да направимо толико жељене промјене у највећем граду Републици Српској, у нашој Бањалуци и ја сад, од овог момента само размишљам о томе како ћемо 3. октобра почети да радимо да наш град буде бољи, да наша Мањача буде мјесто гдје ће живјети снажне породице, гдје ће људи живјети од свог рада и да ћемо коначно показати како се воли своја Бањалука и своја Република Српска“, казао је Бранислав Бореновић у обраћању окупљеним грађанима.

Младен Иванић је рекао да је сваки глас важан, те да би било добро да што више грађана изађе на изборе и подржи листу ПДП-а, као и заједничког кандидата СЗП-а за градоначелника Бањалуке Драгана Чавића.

„Ја од вас очекујем да у наредних 15 дана урадите све да ова сјајна листа коју предводи Зоран Талић добије велику подршку грађана, као што има моју велику подршку и ја сам спреман заједно с њима да радим за корист Бањалуке“, додао је Иванић. Такође је позвао грађане да изађу на предстојећи референдум о дану Републике Српске и нагласио да би била срамота за српски народ народ да на референдум не изађе у великом броју.

Зоран Талић се на почетку свог говора осврнуо на велике пропусте локалне власти у протеклих 8 година, на које је узалуд упозоравао и којима се оштро супротстављао као опозициони одборник у Скуштини града Бањалука. Након тога је говорио о најважнијим дијеловима програма ПДП-а за грађане мјесних зајдница Кола и Доња Кола. Нагласио је да ће једна од планираних откупних станица за пољопривредне производе бити у МЗ Кола, те образложио идеју о отварању млијекомата у Бањалуци. Поред тога, као један од приоритета у програму ПДП-а Талић је издвојио и планове за рјешавање проблема са водоснабдијевањем домаћинстава на овом подручју.

Најновије

НовостиИзјавеВидео

Претходно