http://pdp.rs.ba/javna-tribina-u-drakuli-u/

На игралишту код споменика у Дракулићу одржана је јавна трибина на којој су окупљени грађани имали прилику да се упознају са најзначајнијим детаљима програма „Најбоље за Бањалуку“. Поред кандидата ПДП-а за одборнике, грађанима Дракулића и Шарговца се на овом скупу обратио и кандидат Савеза за промјене за градоначелника Бањалуке Драган Чавић, који је и овом приликом могао да се увјери у несебичну подршку симпатизера ПДП-а.

 

Кандидати ПДП-а су посебну пажњу посветили идејама за рјешавање горућих проблема са којима се суочавају становници Дракулића и Шарговца, међу којима се истичу неадекватна канализациона мрежа, проблем легализације објеката за становање избјеглих и расељених лица, непостојање амбуланте породичне медицине и деветоразредне основне школе.

 

Кандидаткиња ПДП-а из Дракулића Јелена Смиљанић је реклаи да ПДП има рјешење за отварање вртића, побољшање јавне расвјете и градњу тротоара у Шарговцу. Одборник ПДП-а Јово Савановић је скренуо пажњу на чињеницу да актуелна власт само поправља постојеће инфраструктурне објекте пред изборе, како би заварала грађане Шарговца и Дракулића, умјесто да су у протеклим деценијама искористили велика буџетска средства на одговарајући начин, са којима је неопходна инфраструктура ових насеља до сада могла и морала бити завршена.
Да је градска власт Бањалуке у протеклим годинама могла и морала боље, посвједочио је и носилац листе ПДП-а Зоран Талић. „У посљедњих осам година, колико сам ја одборник у Скупштини града Бањалука, ова власт је имала на располагању милијарду и седамсто милиона КМ средстава, а није ријешила основне инфраструктурне проблеме великог броја наших суграђана који живе у приградским насељима“, рекао је Талић у обраћању окупљеним грађанима.

Повезане вијести:

ПДП РС

Претходно