http://pdp.rs.ba/ivanic_szp_ceka_posao/

Савез за промјене преузима власт

Члан Предсједништва БиХ и почасни предсједnик ПДП-а Младен Иванић рекао је данас на годишњој Скупштини СДС-а у Бијељини да у наредних мјесец дана треба много радити како би почетком октобра у највећем броју општина у Српској на власти био Савез за промјене.

Он је истакао да је СДС кључни стуб и ослонац на којем лежи јединство опозиције и да Савез за промјене може да побиједи на предстојећим локалним изборима. Иванић је истакао да власт то зна и, и те како треба да се забрине.

„Зато с времена на вријеме покушава да убаци међу нас `коске`“, рекао је Иванић. Он је навео да је ПДП у већини средина јединствен и да ће побиједити, посебно тамо гђе на локалне изборе излази заједно са осталим чланицама Савеза.

СзП уз Мићића

„Данас смо у Бијељини, гђе смо у кључним тренуцима стали уз Мићу Мићића и увјерен сам да ћемо у овом граду обезбиједити побједу“, рекао је Иванић. Он је додао да је СДС странка која је стварала Републику Српску.

„Не могу они који су се чували, сакривали у Београду у току рата, држати предавања члановима СДС-а који су били на првој линији одбране српског народа и Републике Српске“, закључио је Иванић.

У етно-селу Станишићи код Бијељине данас је одржана Годишња скупштина СДС-а којој су, осим руководства и чланства СДС-а, присуствовали и Иванић, предсједник ПДП Бранислав Бореновић, предсједник СРС РС Миланко Михајилица и предсједник странке За правду и ред Небојша Вукановић.

Повезане вијести: