http://pdp.rs.ba/ivanic-na-sajmu-privrede-mostar-je-danas-centar-regiona/

Мостар је данас центар региона, рекао је предсједавајући Предсједништва БиХ Младен Иванић током обраћања на 20. међународном сајму привреде у Мостару, јавља Анадолу Агенцy (АА).

Истакао је како му је драго да се може обратити на овако значајном скупу.

„Сајамске активности у великом дијелу регије су у кризи. Модерни облици комуникације довели су до значајне кризе у тој области. Али сајам у Мостару није у кризи. Он сваке године напредује и сваки пут је све већи и већи. Стога желим дати подршку и исказати захвалност организаторима“, рекао је Иванић.

Предсједавајући Предсједништва БиХ нагласио је како је огромно задовољство што сајму у Мостару присуствују најважнији званичници из Црне Горе, Србије и Хрватске, те да се у опуштеној и пријатељској атмосфери може разговарати о кључним приоритетима регије, инфраструктури, повезивању народа…

„Инфраструктура значи боље за привреду, привреднике и инвеститоре. Засједнички томе требамо дати допрринос. Мостар као град може бити поносан на манифестацију. Мостар је данас средиште регије и јесте то доиста. То је град који то заслужује због кључних симбола, у културолошком и привредном значају. Драго ми је да је Хрватска земља партнер, земља која је унутар ЕУ и снажно подржава сусједе на њиховом путу“, рекао је Иванић.

Повезане вијести:

ПДП РС