http://pdp.rs.ba/ivanic-borenovic-crnadak-imaju-moju-punu-podrsku/

Предсједавајући Предсједништва БиХ Младен Иванић изјавио је у свјетлу веома оштре размјене ријечи између лидера ПДП-а Бранислава Бореновића и министра иностраних послова БиХ Игора Црнатка с једне и предсједника Републике Српске Милорада Додика и премијерке РС-а Жељке Цвијановић с друге стране, да његове страначке колеге Бореновић и Црнадак имају његову пуну подршку.

Разлика између те двије стране је у томе што су Бореновић и Црнадак говорили искључиво о озбиљним темама и стварним проблемима, док се друга страна, господин Додик и посебно госпођа Цвијановић, утркивала у увредама. Историја је показала и то је свима јасно да они који вријеђају заправо немају аргументе – рекао је Иванић.

Рекао је да би било добро да се политички живот у Републици Српској врати у расправу аргументима, а не у расправу увредама.

– Надам се да ће сви доћи памети и тако радити, јер је то једини начин како се ствари у Републици Српској могу промијенити. Моје страначке колеге Бореновић и Црнадак имају моју пуну подршку – рекао је Иванић.

Повезане вијести:

ПДП