http://pdp.rs.ba/ivani-ochekujemo-dva-poslanika-iz-izb/

Предсједник Партије демократског прогреса и кандидат за српског члана Предсједништва БиХ Младен Иванић рекао је у недјељу у Градишци да очекује добре резултате на предстојећим изборима 12. октобра.

Он се у овом граду састао са предсједницима општинских одбора и кандидатима ПДП-а из Изборних јединица 1 и 2, у којима се очекује да буду изабрана два посланика у Народну скупштину Републике Српске и један посланик у Парламентарну скупштину Босне и Херцеговине. Такође, подршка за српског члана Предсједништва БиХ у овим општинама сигурно неће изостати – нагласио је Иванић.

Он је додао да примједбе из СНСД-а у којима је означен као практично бошњачки кандидат показују колико се у тој странци боје његове кандидатуре.

-Та измишљена теза да сам бошњачки кандидат потврђује уствари страх из редова СНСД-а. Међу Бошњацима се проводила анкета и они тврде да сам ја највећа опасност по Босну и Херцеговину – истакао је Иванић.

Радни састанак у Градишци послужио је и за договор око методологије рада у предизборној кампањи, те медијски наступи и контакти са грађанима, што само показује колико се у ПДП-у озбиљно приступа предстојећим изборима у РС и БиХ.

Након састанка, чланови ПДП-а посјетили су и традиционалну манифестацију „Гастрофест“ на Бардачи код Српца.