http://pdp.rs.ba/ivani-ljut-ogorcen-zbog-trotoara-izvinjavam-se-gradjanima/

Предсједавајући Предсједништва БиХ Младен Иванић прокоментарисао је данашње отварање тротоара испред зграде те институције казавши да је Предсједништво злоупотријебљено.

„Прес служба Предсједништва је злоупотријебљена. Мој кабинет је ставило примједбу и речено је да то није паметно, да је глупо, контрапродуктивно. Предсједништво са реновирањем тротоара нема никакве везе – ни мој кабинет, ни ја, ни Човић нити Изdjетбеговић нисмо имали ништа с тим. То је идеја некога ко је себе сматрао паметним, очито СДА је хтио да направи велики догађај„,

коментарисао је Иванић спорни тротоар.

„Не можемо ми на све утицати, а поједини су отварање тротоара прогласили ударом на суверенитет народа. Волим гледати ‘Надреалисте’, али да будем учесник тога ми не пада на памет. Ја нисам звао ни начелника Опшине Центар нити сам икога позивао. Па то је 90 корака – мислим да ни ‘Надреалистима’ не би пало на памет да се направи овакав циркус“.

„Ни најбољи драмски писац се не би могао сјетити да се свечано отвори 60 корака. То је злоупотреба Предсједништва и наредних дана ћемо још о томе расправљати. Ово је гротескно и испод свих могућих критерија и понижење државних институција од оних који се највише залажу за БиХ, а ово праве.

У своје име и у име Предсједништва БиХ ја се извињавам свим грађанима БиХ.“

Повезане вијести: