http://pdp.rs.ba/ivani-i-borenovi-tsik-je-pod-kontrolo/

Партија демократског прогреса је запрепаштена одлуком о скидању Славка Вучуревића са кандидатске листе, сматрајући да је то најдиректнији удар на изборне резултате и да је Централна изборна комисија радила по диктату Милорада Додика лично. Огласио се и сам Вучуревић.

Одлука Централне изборне комисије није изненађење, поготово што је донесена на основу монтираног снимка РТРС-а, каже Славко Вучуревић, који је убјеђен да је то Додиков начин да га склони.

Вучуревић је кажњен три дана пред изборе, не због тога што је нешто он изговорио, него због онога што је неко у маси скандирао, а то је незабиљежено у досадашњој историји избора код нас, наводе у ПДП-у и позивају грађане да за инат подрже Вучуревића.

ЦИК је под директном контролом Милорада Додика и СНСД-а, тврди Бранислав Бореновић, који сматра да је елиминација Вучуревића синхорнизовано смишљена и изведена у троуглу Додик-ЦИК, РТРС.
Иванић тврди и то да је права мета, заправо, била његова елиминација са листе, али да није било храбрости за то, па је на крају настрадао Вучуревић. Технички гледано, Вучуревићево име ће и остати на листићима, а ПДП има рок од 48 часова за жалбу на одлуку ЦИК-а.

Ускоро на сајту изјаве Младена Иванића и Бранислава Бореновића…

Повезане вијести: