http://pdp.rs.ba/i-dodikovo-selo-za-promjene/

Да је заиста дошло вријеме за промјене и неке нове људе који нису огрезли у криминал и корупцију показује и предизборни скуп Савеза за промјене у лакташком селу Бакинци, селу у којем живи актуелни Предсједник Републике Српске Милорад Додик.

Више од 200 људи окупило се да чује нове идеје и план за излазак из безнадежне ситуације у коју их је довео режим који је већ 10-ак година на власти. Носилац листе ПДП-НДП за Парламентарну скупштину БиХ Игор Црнадак захвалио се присутним грађанима на издвојеном времену, те позвао све присутне да свој глас на ванредним изборима у општини Лакташи 28. септембра дају кандидату Савеза за промјене за начелника Лакташа Вукашину Војиновићу.

-Доста је било пљачке Републике Српске и Додикове страховладе, сви треба да изађете на изборе и не плашите се јер заједно можемо побиједити прво 28. септембра, па онда и 12. октобра кад се завршава рушење режима СНСД-ДНС-СП – поручио је окупљеним грађанима Црнадак.

Подсјетимо, ванредни избори у Лакташима расписани су након што је начелник општине Милован Тополовић због неслагања са партијским шефом Милорадом Додиком поднио оставку на ту функцију.

Повезане вијести: