http://pdp.rs.ba/dushanka-majki-moralishe-a-ona-je-najgo/

ПДП најоштрије одбацује све данашње оптужбе Душанке Мајкић и позива је да се убудуће не оглашава у јавности, јер она представља најгори могући примјер неморала, непотизма и лоше енергије, те крајње негативно утиче на јавно мњење.

ПДП подсјећа јавност да се госпођа Мајкић недавно привремено пензионисала само на један дан, како би наплатила 30.000 КМ отпремнине, те се одмах сутрадан поново вратила у статус професионалног посланика.

Такође, госпођа Мајкић је свог сина поставила на позицију помоћника директора Пореске управе РС, што му је било прво запослење, чиме је буквално ошамарила хиљаде младих, образованих људи у РС.

ПДП сматра да особа моралног профила Душанке Мајкић не може другима држати било какве лекције, јер је на свом примјеру показала да је не занима интерес РС, него искључиво њен лични и породични интерес.

ПДП никада неће правити компромисе мимо интереса РС, али нећемо дозволити криминалцима да се крију и манипулишу иза интереса нашег народа и сав криминал коалиције окупљене око СНСД биће истражен без обзира на хистерију и хаос коју власт у РС покушава да направи у посљедње вријеме.

Повезане вијести: