http://pdp.rs.ba/dubica-ocekuje-promjene/

Да јавност у Козарској Дубици очекује промјене већ од октобра, показало се на заједничком састанку Српске демократске странке, Партије деморатског прогреса и Српске патриотске странке СПАС. На овом импозантном скупу доминирала су сасвим обична животна питања, односно економија, која је према ријечима главних актера скупа на ниским гранама.
Перица Бундало, предсједник Општинског одбора ПДП Козарска Дубица скуп је назвао историјским.
-Ујединио нас је заједнички циљ, спасити Козарску Дубицу од урушавања и пропадања. Наш циљ је да нема незапослених, да привредно будемо најјача општина не само у републици Српској, већ и у БиХ. Велику наду полажемо у туризам и пољопривреду. Намјера нам је да спријечимо исељавање и да ријешимо бројне инфраструктурне проблеме, рекао је Бундало обраћајући се присутним на скупу.
Козарска Дубица има шансе да домаћинским радом настави трендове из периода 2004. – 2008. година, када се о овој општини говорило у суперлативима.
Бранко Бараћ,коалициони кандидат за начелника општине има огромно искуство, иза себе велике резултате и огромну жељу да настави гдје је стао прије осам година.
Скуп, коме је присуствовало више од 100 Дубичана улијева повјерење и велики оптимизам. Састанак три политичке партије у Козарској Дубици добио је епитет историјског. Уствари, најодговорнији људи Српске демократске странке, Партије демократског прогреса и СПАС-а одлучили су да са овог историјског састанка снажним корацима крену у будућност. Љествица је подигнута високо али достижно, ова гарнитура политичара жели Козарску Дубицу ставити на мјесто број 1 у Републици Српској, када је у питању развијеност. Крупан изазов, али неодољив за часне и вриједне људе ове општине.

Повезане вијести:

ПДП

Најновије

НовостиИзјавеВидео

Претходно