http://pdp.rs.ba/drama-u-velikom-blashkom-gra-ani-izvizh/

Драма у недјељу на предизборном скупу Савеза за промјене у Великом Блашком у општини Лакташи! Кандидат Савеза за промјене за начелника Лакташа Вукашин Војиновић представио је план за промјене и у овој општини пред око 250 окупљених грађана, да би присталице владајућег режима за вријеме његовог говора покушале на све начине силом и пријетњама да отјерају грађане ове општине.

Међутим, силеџије нису успјеле у својој намјери да поремете скуп па су их окупљени грађани извиждали и гласним повицима „Вуле, Вуле“ јасно ставили до знања да промјене стижу и у општину у којој живи актуелни Предсједник Републике Српске Милорад Додик. Војиновић је поручио силеџијама из СНСД-а да им неће проћи пријетње и уцјене те да ће, уколико побиједи на предстојећим ванредним изборима у Лакташима 28. септембра, бити начелник свих становника Лакташа.

Занимљиво је да су грађани који желе промјене одузели и импровизовану мотку са оштрицом, којом су присталице владајућег режима СНСД-ДНС-СП скрнавили плакате и други рекламни материјал Савеза за промјене. Остале фотографије из Великог Блашког можете погледати у галерији.

Повезане вијести: