http://pdp.rs.ba/dodik-neprincipijelni-klovn-cirkusant/

Вишемјесечни циркус у вези са неодласком Милорада Додика у Сарајево због наводног страха за личну безбједност завршио је у посљедњој седмици ове године неславно по главног акробату и кловна – прво са чекањем у реду за америчку визу, а потом са јучерашњим саслушањем у Тужилаштву БиХ, за које је тврдио да се никада неће десити.

Понизним одласком на саслушање предсједник Републике Српске Милорад Додик јуче је потврдио да је током изборне кампање у Републици Српској водио искључиво популистичку политику и да у његовим поступцима и изјавама има свега осим принципијелности.

Додик је током изборне кампање прогнозирао и масовне протесте грађана Српске пред зградом Тужилаштва БиХ у Сарајеву у случају да се он тамо појави.

С обзиром на све што се десило током ове седмице, још једном је потврђено да су велике галамџије и букаџије заправо само кукавице и плашљивци и да Република Српска од таквих не може да има никакву корист. Извјесно је и да у наредним данима можемо да очекујемо Додикове нове заокрете, прије свега у вези са Судом и Тужилаштвом БиХ, али и око Уставног суда БиХ.

Повезане вијести: