http://pdp.rs.ba/celincu-trebaju-oni-koji-hoce-da-rade/

ЧЕЛИНАЦ

Централна трибина Партије демократског прогреса Челинац одржана је синоћ у препуној Кино сали Челинац, која није могла ни да прими све заинтересоване чланове и симпатизере.

Челинац је одлучио да ће подржати кандидате за одборнике Партије демократског прогреса на челуса носиоцем листе др Драганом Вуковићем.

Кандидатска листа Партије демократског прогреса Челинац се састоји од 30 квалитетних, образованих и способних кандидата који могу много да ураде за Челинац, истакао је др Вуковић.

“Челинцу не требају политичари који само мудрују, него требају они који хоће да раде и имају знање, Челинцу требају резултати а не обећања и битно је ко зна шта да ради, а не ко кога познаје“ истакао је др Вуковић.

Скупу се обратио и Стојко Станаревић, кандидат за начелника испред Савеза за промјене, који је презентовао свој програм рада уколико му грађани укажу повјерење.

Предсједник Партије демократског прогреса Бранислав Бореновић и почасни предсједник Младен Иванић су својим присуством подржали ОО Партије демократског прогреса Челинац.

Нагласили су да вјерују да ће Партија демократског прогреса на овим изборима оставарити најбољи резултат до сада.

celinac2

ПДП

Најновије

НовостиИзјавеВидео

Претходно