http://pdp.rs.ba/bu-ene-pdp-a-u-srtsu-srbachkog-klana/

ПДП је вечерашњом сјајном трибином у Повеличу код Српца разбио једно од најјачих утврђења СНСД и показао да ће ПДП у овој општини бити најпозитивније изборно изненађење.

ПДП разбио СНСД-ово утврђење

Ово мјесто је већ годинама уназад специфично по томе што нико осим СНСД није могао организовати чак ни обични предизборни скуп.
ПДП је вечерас успио да покрене ствари са мртве тачке – страначка трибина којој је присуствовало неколико стотина грађана, на којој је промовисана одлична одборничка листа на челу са др Сашом Јовичићем, показала је да људи у Српској полако окређу леђа лошој политици, лажима и преварама актуелне власти.

Одговорно и поштено радити свој посао

Предсједник ПДП Бранислав Бореновић поносан је што пет домова здравља које воде ПДП-ови директори немају никаквих дуговања, а др Јовичић је један од њих.
„ПДП-ов кадар показује да се може одговорно и поштено радити овај посао. Најлакше је, као СНСД-ова власт, направити дуговања од 215 милиона КМ само према здравственим радницима, али треба знати водити предузећа и установе. Они то не знају“, рекао је Бореновић.

Носилац одборничке листе у Српцу др Саша Јовичић нагласио је да је поносан што је дио партије која никад није кокетирала са власти и продавала се за ситан интерес. Др Јовичић је позвао ПДП-ове гласаче да у октобру бирају и заједничког кандидата Савеза за промјене за начелника Српца Ранка Недића.

Повезане вијести:

Најновије

НовостиИзјавеВидео

Претходно