http://pdp.rs.ba/brckalo-vukovic-u-posjeti-oo-pdp-rogatica/

У оквиру редовних активности обиласка општинских одбора, шеф клуба посланика ПДП-а Мирослав Брчкало боравио је јуче са градоначелником Источног Сарајева Ненадом Вуковићем у Рогатици, гдје се осврнуо и на рад Општинског одбора и упознао локални одбор са циљевима партије у наредном периоду.

Како су заједно истакли, ОО ПДП Рогатица је остварио један од запаженијих резултата на протеклим локалним изборима, чиме се позиционирао као незаобилазан фактор у политичком животу Рогатице.
Брчкало је говорио о актуелној политичкој ситуацији у Републици Српској и БиХ, и осврнуо се на све чешће помињано укрупњавање опозиционе сцене у Српској, рекавши да је тај процес већ покренут и да је ПДП странка око које се окупљају мање политичке опције.

На састанку је једногласно констатовано да почасни предсједник ПДП-а Младен Иванић одлично ради свој посао као српски члан Предсједништва БиХ и да представља доминантну личност у политичком животу Републике Српске и БиХ.

Предсједник ОО ПДП Рогатица уједно и предсједник Скупштине општине Рогатица Ђоко Раздољац рекао је да је данашња посјета изузетно значајна, јер је било прилике да чланови општинског одбора у неформалном дружењу са високим функционерима партије размијене своја искуства и изнесу мишљење о будућем дјеловању партије.

Повезане вијести:

ПДП