http://pdp.rs.ba/borenovic-uskoro-jeftiniji-lijekovi/

Предсједник ПДП-а Бранислав Бореновић је изразио задовољство исходом састанка између лидера политичких партија, заједно са члановима Предсједништва БиХ.

Са Бакиром Изетбеговићем, Младеном Иванићем и Драганом Човићем данас су се у згради Предсједништва БиХ састали предсједници СББ-а, ПДП-а, НДП-а и СДС-а Фахрудин Радончић, Бранислав Бореновић, Драган Чавић и Вукота Говедарица.

Бореновић је рекао да се радило о редовном састанку коалициних партнера, на којем се разговарало о најважнијим проблемима који оптерећују грађане у Босни и Херцеговини.

„Питање које је ПДП отворито на данашњем састанку било је и питање пролонгирања плаћања ПДВ-а до задњег датума у мјесецу за сва правна лица, питање Правилника о лијековима у БиХ али и низ других питања која оптерећују грађане. Задовољни смо што смо наишли на разумијевање и што ће наши захтјеви бити уважени“ – додао је Бореновић

Предсједник ПДП каже да га чуди да се око данашњег састанка прави велика драма у јавности.

„Ваљда је било и за очекивати“ каже Борановић „јер се у овој земљи у медијима увијек дижу тензије управо онда када се треба покренути нека корисна прича. Као да некоме у БиХ и Републици Српској не одговара да се рјешавају проблеми грађана, већ само вјештачки ствара кризу“

Повезане вијести:

Најновије

НовостиИзјавеВидео

Претходно