http://pdp.rs.ba/borenovic-u-posjeti-pdp-visegrad-i-foca/

Предсједник Партије демократског прогреса /ПДП/ Бранислав Бореновић рекао је у Фочи да је ова странка у фочанском парламенту конструктивна опозиција, која, осим критике, нуди квалитетна рјешења за
развој општине. Бореновић је истакао да је Фоча, као универзитетски центар, једна од стратешких општина за ПДП, те да заслужује много већу пажњу.

„Имамо добре приједлоге и ми ћемо их нудити, а на власти је да ли ће то прихватити или не. Мислим да сви заједно, без обзира да ли смо власт или опозиција, морамо да дамо допринос развоју овог дијела Српске“, рекао је Бореновић у изјави за Срну.

Он је нагласио да ПДП има озбиљне намјере да на сљедећим општим изборима буде незаобилазан фактор у креирању будуће Владе Републике Српске.

ПДП Фоча

Бореновић је такође посјетио и Општински одбор Вишеград, гдје је похвалио опозиционо дјеловање, и изразио оптимизам за наредни период.

„Важно је да у неизборној години будемо у контакту са нашим кључним људима на терену. Имамо добре програме, добре идеје, веома квалитетне људе и желимо да о свему додатно продискутујемо са нашим члановима у цијелој Републици Српској“, рекао је Бореновић.

ПДП Вишеград

Он је у Фочи, заједно са посланицима ове странке у Народној скупштини Републике Српске Мирославом Брчкалом и Перицом Бундалом, присуствовао сједници Општинског одбора ПДП­а

 

 

Повезане вијести:

ПДП РС