http://pdp.rs.ba/borenovic-u-bileci-prioritet-pdp-razvoj-srpske-bolji-zivot/

За Партију демократског прогреса приоритет је развој Републике Српске, а проблеми са којима се суочавају институције и установе морају се рјешавати у Влади Републике Српске, поручио је вечерас у Билећи предсједник ПДП-а Бранислав Бореновић.

Бореновић је поновио да ова политичка партија није задовољна радом Владом Републике Српске која „не може добити пролазну оцјену“.

„У Републици Српској се може направити боље мјесто за живот, а ПДП има квалитетне људе који су спремни да томе допринесу“, рекао је Бореновић на Сабору општинског одбора ПДП-а Билећа.

Говорећи о ситуацији у општинским одборима ове партије у Херцеговини, али и у другим дијеловима Републике Српске, он је навео да је евидентан раст чланства, што је доказано и на претходним локалним изборима.

„Настојаћемо да у наредном пероду што више приближимо програм странке грађанима, да их ослободимо страха и притисака како би на изборима гласали разумом“, рекао је Бореновић.

Он је истакао да је ПДП озбиљна странка и да о сваком дијелу Републике Српске подједнако води рачуна, с тим да се мало више пажње поклања специфичним локалним заједницама, попут Билеће која има 19 одборника из 11 политичких партија и нестабилну политичку ситуацију у Скупштини општине.

Бореновић је истакао добар рад одборника ПДП-а Срђана Рогана који је једно вријеме био и предсједник Скупштине општине Билећа.

На Сабору, којем је присуствовао и потпредсједник ПДП-а Славко Вучуревић, изабрани су чланови Општинског одбора ПДП-а који ће у наредном периоду изабрати руководство странке у Билећи.

Повезане вијести:

ПДП РС