http://pdp.rs.ba/borenovi-u-posjeti-vlasenitsi/

Бранислав Бореновић, предсједник Партије демократског прогреса, заједно са генералним секретаром партије Мирославом Брчкалом и ародним послаником Драганом Галићем данас је био у посјети Општинском одбору ПДП-а у Власеници.

Бореновић је детаљније упознао чланове ПДП-а Влесеница о општој политичкој ситуацији у Републици, стањем унутар Савеза за промјене и задацима и циљевима партије на предстојећим локалним изборима.

Задовољан реорганизацијом партије у Власеници, истакао као важну ставку то што су партију преузели млади и образовани кадрови. Сматра да ће грађани Власеници препознати ту младу структуру, ентузијазам и борбу младих за боље сутра и да ће их наградити на локалним изборима тако што ће глас дати нашој странци.

Циљеви и задатци ПДП на локалним изборима, за које се залажу и за које ће се кандидати у Васеници залагати у потпуности одговарају и слажу се са програмом Партије Демократског прогреса и због свега наведеног Бореновић сматра да странка има свијетлу будућност у Власеници.

Предсједник Општинског одбора ПДП-а Власеница Радослав Мијић изјавио је да је чланови и кандидати са нестрпљењем чекају предстојеће локалне изборе, те да са много ентузијазма и борбеног духа улазе у исте. Сматра да ће странка на локалном нивоу, ако се будемо држали зацртаног плана и програма имати своје представнике у Скупштини општине Власеница. Стање у партији оцијенио је као одлично и да се из дана у дан чланство повећава и да грађани дају своју подршку странци и вјерују да се ми, као Партија разликујемо од других, јер нудимо конкретна рјешења за проблеме који муче наше грађане.

Повезане вијести:

ПДП