http://pdp.rs.ba/borenovi-u-modrichi-razgovarao-sa-gra/

ПДП јача у Модричи

Предсједник Партије демократског прогреса Бранислав Бореновић је гостовао на првом предизборном скупу ПДП-а у Модричи.

Он је изразио задовољство због јачања ПДП-а у Модричи и нагласио да очекује побједу кандидата Савеза за промјене за начелника Модриче, те најмање дупло већи број одборничких мјеста у односу на тренутно стање.

„Циљ нам је да, осим централних скупова, посјетимо што већи број малих мјеста и да са грађанима разговарамо о њиховим проблемима и потребама“, рекао је Бореновић.

Нови приоритети

Он каже да је невјероватно да су у избјегличким приградским насељима Модрича Пет и Модрича Три и данас макадамске улице.

„Након избора власт у Модричи, која се неће моћи формирати без ПДП-а, мораће одредити приоритете, међу којима су најважнији развој привреде и изградња инфраструктуре“, истакао је Бореновић.

Носилац листе ПДП-а за Скупштину Модриче Милутин Поповић рекао је да је листа кандидата за одборнике састављена од младих људи, који ће имати прилику да, уз подршку врха ПДП-а и уз консултације са грађанима, ријеше бројне проблеме.

Не одустајемо од референдума

„Не очекујем било какве проблеме и турбуленције јер је ово покушај неких политичких субјеката да створе велики политички догађај и атмосферу страха“, рекао је Бореновић на јавној трибини и позвао грађане да буду мирни.

Предсједник ПДП-а је нагласио да нема одустајања од референдума.

„Сада је небитно питање је ли референдум требало расписати или не. Он ће се десити и треба га посматрати као празник демократије и могућност грађанима да слободно, на директан начин одлучују о свим битним питањима за народ и Републику“, рекао је Бореновић.

Повезане вијести:

Најновије

НовостиИзјавеВидео

Претходно