http://pdp.rs.ba/borenovi-u-modrichi-nema-jache-liste-od/

Одлична трибина ПДП у Модричи у Плавој сали Српског културног центра, којој нису могли присуствовати сви заинтересовани грађани, јер није било довољно мјеста, показала је да владајућој коалицији у Српској долази крај.

Предсједник ПДП Бранислав Бореновић поручио је да ће власт морати да одговара за бездушну пљачку више од три милијарде марака, са којима је могло бити ријешено мноштво проблема које имају грађани Републике Српске.

„У Модричи нема јаче листе од ПДП-ове. Сигуран сам да су Модричанке и Модричани то већ препознали и да ће ПДП у овом граду остварити најбољи успјех од оснивања“, рекао је Бореновић.

Почасни предсједник партије Младен Иванић рекао је да ПДП и у овом граду, али и у цијелој Републици Српској, не више него ради за народ.

„Ни ја нисам рмпалија који виче и галами да штити интересе, ја имам резултате, а не само ријечи изговорене виком“, рекао је Иванић.

Носилац листе и предсједник ОО Брод Милутин Поповић рекао је да је ПДП спреман за промјене, што показује квалитетна листа за овогодишње изборе.

На трибини је представљена одборничка листа ПДП и кандидат Савеза за промјене за начелника Брода Стево Јоксимовић.

Најновије

НовостиИзјавеВидео

Претходно