http://pdp.rs.ba/borenovi-u-knezhevu-mi-moramo-re-i-dos/

У Кнежеву је одржана централна трибина Савеза за промјене на којој су поред кандидата за начелника  општине испред ове коалиције и кандидата за одборнике у скупштини Кнежева, присуствовали и представници странака које чине овај савез, са републичког нивоа, предсједник СДС-а Младен Босић, предсједник ПДП-а Бранислав Бореновић, потпредсједник НДП-а Крсто Јандрић.

Предсједник ПДП-а, Бранислав Бореновић, истакао је да грађани морају знати да 2. октобра су избори када нема поправног.

“Ми морамо оловком јасно рећи шта желимо  наредне 4 године у Кнежеву и у Републици Српској. Актуелна власт на челу са СНСД-ом отела је и покрала 3 милијарде КМ и од Кнежева и од свих градова Републике Српске. Отели су 6 милиона пензија, 200 вртића и школа, 20 хиљада радних мјеста које смо могли отворити и поред тога узели су матерински додатак који смо могли исплатили свакој мајци и у Кнежеву и у цијелој Републици Српској. Због свега овога треба их казнити и то ће бити 2. октобра. Ми морамо рећи доста је. Ми из ПДП-а смо одлучили кога ћемо на прошлим изборима подржати и побиједио је, сада смо одлучили да подржимо Милана и Милан ће побиједити. Идемо да побједимо јер то је оно што је потребно Кнежеву, што је потребно Републици Српској да буде часна, искрена и права.” рекао је Бореновић у Кнежеву.

Грађанима се обратио и кандидат Савеза за промјене за начелника Кнежева, Милан Комљеновић.

“Заједно смо били 90-их кад смо стварали Републику, заједно смо и данас, додуше у мало другачијим, али такође у тешким околностима. Већ 20-ак година Кнежево пропада. Република Српска је нажалост у рукама оних који је нису стварали. Политички и суштински ми имамо два проблема, један је режим, а други сиромаштво који је производ тог режима. Политички амбијент је елементарни услов за економски развој, а Кнежево је управо у самом центру тих неповољних политичких услова. Ми смо овдје да то промијенимо, а први услов за то је управо побједа Савеза за промјене у Кнежеву. Смирићемо тензије, ако јесмо политички различити, а јесмо, нисмо непријатељи. Окупићемо све оне који желе да раде и који хоће бољитак Кнежеву. Прва ствар након смиривања тих тензија, је да индустријализујемо Кнежево. Ако може у Котор Варошу 5 хиљада радити у индустрији, може и у Кнежеву хиљаду”, истакао је Комљеновић.

Повезане вијести:

Претходно