http://pdp.rs.ba/borenovi-podrshka-za-branka-sabli-a/

Подршка за ПДП у Дрвару

Предсједник Партије демократског прогресаић затражио је од осталих странака Савеза за промјене подршку за ПДП у Дрвару.  Бранислав Боренов позвао је коалиционе партнере да подрже кандидата ПДП-а за начелника општине Дрвар на предстојећим изборима, Бранка Сабљића.
Бореновић је данас у Дрвару рекао да ПДП са својим кандидатима за начелника и одборнике на локалним изборима у тој општини показује да је овој странци стало до Срба који живе у Федерацији БиХ.

„У Дрвару већински живи српски народ и на овај начин желимо да покажемо нашу жељу да и у овој општини будемо важан политички фактор. Желимо да помогнемо Србима у Дрвару да боље живе“, изјавио је Бореновић након разговора са кандидатима ПДП-а за предстојеће изборе.

У Дрвару квалитетни људи

Он је додао да су на листи ПДП-а за Дрвар квалитетни, часни и поштени људи који су спремни да се и у тој општини „супротставе радњама које су дискутабилне“.

Лидер ПДП-а је нагласио да ће многи кандидати имати шансу да се први пут опробају у политичком животу, те да допринесу развоју средине у којој живе и покажу колико им је стало до Дрвара.

Повезане вијести:

ПДП РС