http://pdp.rs.ba/borenovi-podrshka-bara-u/

Препуна сала у Козарској Дубици

Предсједник ПДП-а Бранислав Бореновић и почасни предсједник ПДП-а Младен Иванић су присуствовали  трибини Савеза за промјене и СПАС-а у Козарској Дубици. Спортска дворана је била мала за више од хиљаду људи који су присуствовали скупу, што је потврда тежње Дубичана за промјенама у својој општини.

Трибини су такође присуствовали предсједник СДС-а Младен Босић, потпредсједник НДП-а Крсто Јандрић, предсједник СРС РС и Славко Жупљанин, предсједник СПАС-а. Јединствено су пружили подршку кандидату за начелника Козарске Дубице Бранку Бараћу.

Бараћ прави избор за Козарску Дубицу!

Бранислав Бореновић рекао да Бараћа познаје више од десет година, те да је увјерен да је он човјек који може да врати Дубици значај који је некад имала.

„Захваљујући залагању Бранка Бараћа британска фирма Демпсон је изабрала баш Козарску Дубицу за отварање нове фирме која постоји и данас. Он је поштен човјек који једини може Дубици вратити стари сјај“, рекао је Бореновић.

Референдум, па избори!

Младен Иванић се осврнуо на актуелна политичка дешавања у земљи и позвао све да изађу на референдум 25. септембра.

„Након тога, 02.октобра, изађите на изборе и бирајте здраву и нормалну политику на челу са Бранком Бараћем“, рекао је Иванић.

 

Повезане вијести:

Најновије

НовостиИзјавеВидео

Претходно