http://pdp.rs.ba/borenovi-pdp-stabilna-stranka/

ПДП – СТАБИЛНА СТРАНКА

Предсједник ПДП-а Бранислав Бореновић рекао је да су избори показали да је ПДП – стабилна странка која има одређени раст и да такав тренд жели да настави.

„Хоћемо да из ових избора изађемо јачи и да повучемо поуке да бисмо поправили грешке и били још јача политичка странка. Направили смо резултат који је за 10.000 гласова бољи од избора од прије двије године“, рекао је Бореновић новинарима у Теслићу.

Он је оцијенио да је ПДП у Теслићу на изборима постигао један од најбољих резултата, односно највећи изборни пораст у односу на претходни период, што показује да ПДП има добру перспективу у овој општини.

„Иза нас је изборни резултат који нас охрабрује и показује да ће добар тим и заједништво које нас краси у Теслићу направити добре резултате и у наредном периоду“, сматра Бореновић.

Он је додао да је повећање броја освојих гласова у односу на претходни период око 300 одсто, што говори да су становници Теслића опредијељни да њихова општина иде у бољем правцу.

„Очекујем да ћемо ускоро формирати стабилну скупштинску већину и преузети одговорност за вођење Теслића у наредне четири године. Резултат у Теслићу је показатељ да ће и у овој изборној јединици ПДП направити одличан резултат и на сљедећим изборима“, истакао је Бореновић.

Он је за суботу, 15. октобар најавио сједницу Предсједништва ПДП-а, а 30. октобра сједницу Главног одбора, на којој ће бити донесен план реконструкције појединих одбора.

Повезане вијести:

Најновије

Претходно