http://pdp.rs.ba/borenovi-pdp-e-ostvariti-najboli-iz/

Предсједник ПДП-а Бранислав Бореновић састао се данас у Бањалуци са кандидатима ПДП-а за начелнике и градоначелнике, те носиоцима одборничких листа у локалним заједницама Српске.

Циљ састанка били су коначни договори пред почетак званичне изборне кампање. Закључено је да ПДП никад спремније и организованије улази у изборну трку, што се могло осјетити и по побједничкој атмосфери која је владала у централи партије.

Говорећи о предстојећим локалним изборима у Републици Српској, Бореновић је изразио очекивање да ће ПДП остварити најбољи изборни резултат од када ова странка постоји.

Он је рекао да ПДП има 11 кандидата за градоначелнике/начелнике у градовима и општинама Републике Српске, док заједно са СДС-ом и НДП-ом подржава њихове кандидате као Савез за промјене у још 45 локалних заједница.

„То значи да смо у оквиру Савеза за промјене успјели да направимо заједнички договор у 95 одсто локалних заједница“, рекао је Бореновић.

Он је позвао све политичке странке да у предизборној кампањи не користе говор мржње и да се такмиче плановима, програмима и визијама о томе како општине и градови да изгледају боље у наредном периоду.

Повезане вијести:

ПДП