http://pdp.rs.ba/borenovi-neka-objave-gde-je-nestalo-tri-milijarde/

„Режим у Републици Српској је у фази једне параноје у којој је свјестан да је најодговорнији за стање у којем се налазимо“, каже Бореновић.

СНСД ће у наредним мјесецима успоставити своју „Црну књигу“ у коју ће бити уписани сви они који су било када на било који начин СНСД-у направили штету, а поготово они који су били у СНСД-у, добили мандат на име СНСД-а и онда се приклонили другим политичким организацијама.

„Позивам Милорада Додика нека објави гдје је нестало три милијарде конвертибилних марака грађана Републике Српске, гдје су покрадене паре од банака из Бирча и из многих других предузећа и нека нам објави у тој својој књизи ко је убио Милана Вукелића и ко је крив за несрећу у којој је живот изгубио млади Никола Ђуровић те нека објави остала тешка и коруптивнадијела која су се десила у РС-у“, поручио је предсједник ПДП-а.

Он је највећа брука и срамота која се могла десити српском народу јер то не приличи човјеку који је изабран за предсједника Републике Српске и то је заиста нешто што је за сваку и људску и политичку и демократску осуду, тврди Бореновић.

Представници политичких странка из Савеза за промјене јуче су имали начелницима и градоначелницима. Људи су с правом узнемирени, љути и огорчени на такве ставове предсједника РС-а, рекао је Бореновић.

Повезане вијести: