http://pdp.rs.ba/borenovi-gra-ani-polazhu-nadu-u-pdp/

 

Предсједник Партије демократског прогреса /ПДП/ Бранислав Бореновић рекао је на предизборној трибини у Угљевику да је ПДП једна од врло препознатљивих странака и да грађани широм Српске полажу много наде и очекивања од ПДП-а.

Бореновић је изразио увјерење у сигурну побједу кандидата Савеза за промјене за начелника општине Угљевик Василија Перића  и добар резлутута одборничке листе ПДП-а.

„Очекујем да ће одборничка листа кандидата ПДП-а овде у Угљевику имати одличан изборни резултат и да ће бити стуб квалитетне скупштинске већине и у наредном периоду радити на три основна постулата, а то је како запослити што више људи, како омогућити један  добар живот  кроз бољу инфраструктуру у свим дијеловима Републике Српске и праведно друштво“, поручио је Бореновић на трибини у Угљевику.

Бореновић је истакао да ће од будућих одборника ПДП тражити да једном годишње положе извјештај о раду и шта су урадили за Угљевик.

„Резултати рада су најважније политичко мјерило. У Угљевику је много тога изграђено и заједничким снагама смо учествовали, и након локалних избора бићемо успијешни“, рекао је Бореновић.

Кандидат Савеза за промјене за начелника Угљевика Василије Перић захвалио се ПДП-у на подршци и рекао да је извјесна побједа у Угљевику.

„Након избора ћемо заједно са ПДП-ом чинити власт у Угљевику, и заједно ћемо наставити водити Угљевик напријед“, рекао је Перић.

На предизборној трибини обратио се насилац листе кандидата за одборнике ПДП-а Драгомир Бато Секулић и истакао да је ова странка има евидентан успон у овој подмајевичкој општини.

„Учествовали смо у изградњи нашег Угљевика, а посебно смо водили рачуна да у мјесним заједницама Ново Насеље и Сјевер , након поплава 2014. годин, е учествујемо у изградњи одбрана од поплава и сад грађани ових мјесних заједница могу мирно да спавају јер су иизграђени и уређени одводни канали“, рекао је Секулић.

На предизборној трибини представљена је листа ПДП-а од 28  кандидата за одборнике у Скупштини Угљевика.

Повезане вијести:

ПДП РС