http://pdp.rs.ba/borenovi-bijelina-ostaje-bastion-pd/

Предсједник ПДП-а Бранислав Бореновић изјавио је вечерас да Бијељина остаје бастион ПДП-а и да на локалним изборима очекују најбољи резултат од оснивања ове патрије у граду.

„Право је вријеме да ПДП буде кључна политичка опција у скупштинској већини и да заједно са коалиционим партнерима стварамо још бољу Бијељину“, рекао је Бореновић на страначкој конвенцији, којом је вечерас ПДП отпочео политичку кампању за локалне изборе у Бијељини.

Он је додао да је слоган кампање „Српска мора боље“ и поручио да је ПДП најбоље за Бијељину, уз жељу да се предизборна кампања води аргументима и програмима, без тешких ријечи и говора мржње.

Носилац кандидатске листе ПДП-а Бијељина Славиша Марковић рекао је новинарима да су на овој листи и сви страначки функционери који су били на одговорним позицијама у граду протекле четири године, што је прилика да грађани оцијене њихов рад.

У обраћању окупљенима, Марковић је рекао да ће побједа ПДП-а и коалиције Савеза за промјене окупљена у Бијељини бити увертира за промјену власти у Републици Српској на општим изборима 2018. године.

На конвенцији ПДП која је одржана у Центру за културу, кандидат ове коалиције за градоначелника Бијељине Мићо Мићић поручио је да је сигуран у изборну побједу и да сарадња СДС-а и ПДП-а на нивоу БиХ и на локалном нивоу гарантује успјех.

„Увијек када су ПДП и СДС заједно то је добро за ове партије, за све пројекте које радимо и за народ“, поручио је Мићић.

На конвенцији Градског одбора ПДП-а Бијељина представљено је 36 кандитата са страначке листе за одборнике.

/ИнфоБијељина/

 

Повезане вијести: