http://pdp.rs.ba/borenovi-apsurdne-priche-snsd-o-izbor/

Предсједник ПДП-а Бранислав Бореновић рекао је да нема сумње да ће Савез за промјене наставити да постоји. Рекао је и да су апсурдне приче СНСД-а о изборној крађи и о делегитимизацији представника Српске у Сарајеву након избора.

Протести које због наводне крађе гласова у појединим општинама призива СНСД су лицемјерни и цинични тврди предсједник ПДП-а Бранислав Бореновић. Апсурдно је каже лидер ПДП-а да СНСД уопште прича о крађи.

„Апсурдно је и то што СНСД на основу локалних избора покушава да делегитимизује представнике Српске у Савјету министара јер локални избори немају никакве везе са општим на којима је Савез за промјене добио подршку грађана да их представља у Сарајеву“, каже Бореновић.

Бореновић је увјерен да ће Савез за промјене наставити да постоји, али исто тако тврди да опозиција мора да ојача своје политичко опозиционо дјеловање и да опозициона борба мора бити темељнија него што је била до сада.

Предсједник ПДП-а је истакао да су у овој странци задовољни бројем освојених гласова укупно на локалним изборима у Републици Српској. Ова странка је, изнио је податак предсједник ПДП-а освојила двадесет одсто више гласова него прије двије године.

Повезане вијести:

Претходно