http://pdp.rs.ba/bijelina-uz-pdp-i-savez-za-promjene/

Вечерашњи скуп Партије демократског прогреса у Великој Обарској код Бијељине потврдио је да је Бијељина чврсто уз ПДП и Савез за промјене!

Дом културе у овом мјесту био је премали да прими грађане који су дошли да подрже одборничку листу ПДП на челу са потпредсједником ПДП Славишом Марковићем и кандидата Савеза за промјене за градоначелника Бијељине Мићу Мићића.

Предсједник ПДП Бранислав Бореновић, који је, као и остали функционери, те кандидати, дочекан овацијама, поручио је Бијељинцима да је захвалан за велико повјерење и да је то само потврда Савезу за промјене да још боље раде свој посао, у интересу Бијељине.

„Бијељина је вечерас показала да смо на корак до потребних промјена у Српској, како би се сви градови једнако развијали“, рекао је Бореновић.

Носилац листе ПДП Славиша Марковић очекује 2. октобра најбољи резултат од оснивања партије у Бијељини и подсјетио да ПДП ове године има најмлађу листу, чији су кандидати посвећени искључиво раду и развоју Бијељине.

На скупу је истакнуто да је пољопривреда кључна грана коју Семберија треба да развија и да ПДП има програм који ће ојачати пољопривредна домаћинства.

Скупу у Великој Обарској присуствовао је и почасни предсједник ПДП и члан Предсједништва БиХ из Републике Српске Младен Иванић, те градоначелник Бијељине и кандидат Савеза за промјене за градоначелника Мићо Мићић.

Повезане вијести:

Најновије

НовостиИзјавеВидео

Претходно