http://pdp.rs.ba/12894-2/

СНСД се понаша крајње неодговорно према Републици Српској и њеним грађанима, оцењује лидер ПДП-а Бранислав Бореновић.

Невјероватно је да ће се представници СНСД-а након јучерашњег „подвијања репа“ и доласка по скуте Шефика Џаферовића сутра, као најситнији мишеви ушуњати у Дом народа Парламента БиХ, истиче лидер ПДП-а.

„Показаће своје право преварантско лице, невјероватно је да ће доћи тамо из само једне једине намјере – а то је да додатно гласају и да на тај начин задуже Републику Српску за стотине милиона КМ повећањем акциза“, каже Бореновић.

Он наглашава да повећање акциза ће имати утицај и на повећање свих цијена и трошкова живота у Српској што је, како је рекао, поново задирање у џепове грађана Републике Српске.

Потпуно јасно да се ради о лажном патриотизму СНСД-а.

„СНСД на овај начин, не само што понижава себе, него понижава и Републику Српску. Показују да су спремни на све. Због шаке новца спремни су да продају интересе Српске“, каже предсједник ПДП.

Бореновић истиче да су представници СНСД-а спремни да покажу да су им, како каже „скути, јуче Џаферовића, сутра и других представника у Дому народа Парламента БиХ важнији од интереса грађана Републике Српске“.

ПДП