http://pdp.rs.ba/10007-2/

Партија демократског прогреса одржала је централну предизборну трибину у Лопарама којој је присуствовао српски члан предсједништва БиХ и почасни предсједник ПДП-а Младен Иванић. Предизборној трибини присуствовало је око 400 чланова и симпатизера наше странке који су сигуран показатељ да ће ПДП у овој локалној заједници и у наредном периоду бити неизоставан чинилац локалне власти.

ПДП као гарант стабилности Лопара

На трибини су представљени програм рада ПДП, кандидати са одборничке листе као и кандидат Савеза за Лопаре за начелника општине Лопаре Радо Савић.

Предсједник Општинског одбора ПДП-а и носилац одборничке листе за Скупштину општине Лопаре Миленко Ристић поручио је да су грађани препознали добар досадашњи рад и то потврдили вечерашњим присуством.

„ПДП је заједно са СДС на челу ове локалне заједнице већ осам година. Захваљујући ПДП као чврстом чиниоцу власти који је осигурао сигурност и стабилност, ова локална заједница се развијала у свим својим сегментима што је народ препознао“, рекао је Ристић, те додао:„Увјерен сам да ћемо након локалних избора бити дио скупштинске већине и доносити одлуке које су од интереса за све грађане општине Лопаре“.

„Очекујем одличан изборни резултат и побједу Савеза за Лопаре, јер су заједно у претходном периоду направили добре резултате“, поручио је Иванић и овом приликом се захвалио грађанима Лопара који су на изборима 2014. године препознали значај политике ПДП и пружили подршку његовој кандидатури за српског члана предсједништва БиХ.
Он је истакао да ПДП нуди стабилност, развој и економиски просперитет.

На предизборном скупу се обратио кандидат Савеза за Лопаре за начелника општине Радо Савић рекао је да је ПДП био поуздан и сигуран партнер у локалној власти.
„Наши кандидати су снажни и заједно ћемо наставити изграђивати Лопаре након изборне побједе 2. октобра“, рекао је Савић.

ПДП